InnoVÁL(L) I. – Elhatározások, ötletek, célok

A tananyagunk célja, hogy egy rövid önismereti lecke után lásd alkalmas vagy-e a vállalkozói pályára és képessé válj jövőbeli terveidet egy üzleti ötlet formájába öntve megfogalmazni. Bemutatjuk azt is, hogy milyen egy jó üzleti terv és miért fontos minden eshetőségre felkészülni, azaz milyen kockázati tényezőkkel kerülhetsz szembe kezdő vállalkozóként és azokat hogyan kezelheted.
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A PÉNZ7 célja, hogy felhívja a figyelmet a pénzügyi tudatosságra, a pénzügyi kultúra fejlesztésének fontosságára, a vállalkozói kedv megteremtésének, az üzleti ismeretek megalapozásának lehetőségére. A pénzügyi ismeretek mellett helyett ad a vállalkozói kompetenciafejlesztés, és a vállalkozói ismeretek bevezetésére az iskolákban online keretek között is.
Bízunk benne, hogy az online formátum sajátossága még tovább tudja bátorítani a program résztvevőit a vállalkozói kompetenciafejlesztésben és a vállalkozói ismeretek élményalapú bevezetése is nagyobb teret kaphat a köznevelésben.

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Ingyenes
Kezdj hozzá
Lépj be a beiratkozáshoz  kb.: 3x45 perc

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Miért jó ez a tananyag?

Ha nem tetszik, bármikor leiratkozhatsz!

Kérdésed van mielőtt belevágsz?

Ne aggódj, tudjuk, hogy néha nehéz rászánni magunkat egy-egy dologra, feladatra, pláne új ismeretek elsajátítására! Keress minket bizalommal és igyekszünk minden kérdésedre válaszolni!

Érdekel? Elküldjük e-mailben!

Havonta összegezzük Neked egy e-mailben, mi a helyzet a jelenleg működő diákvállalkozásokkal, valamint, hogy milyen programjaink lesznek amelyek érdekelhetnek. Ha vállalkozol azért, ha nem, akkor azért, hogy kedvet kapj! 

Egy email havonta! Se több, se kevesebb! Köszönjük, ha megszavazod nekünk a bizalmat!